Mar
08
2013

Spännande utbildningsföretag

Jag har blivit lite nyfiken på ett företag vid namn Master Training (klicka här för att kika på deras hemsida) som tydligen sysslar med utbildning i första hjälpen, hjärt-lungräddning och även tillhandahåller hjärtstartare och annan akutsjukvårdsutrustning till företag. Ett sådant ställe skulle jag gärna jobba på. Känns så sympatisk och spännande med ett företag som inte bara är vinstdrivande utan också bär ett stort samhällsansvar och faktiskt i förlängningen räddar liv. I och för sig har jag redan ett alldeles utmärkt jobb och det är nog inte direkt läge att byta just nu särskilt som jag inte upplever mig ha några direkta kunskaper, ingen vårdutbildning till att börja med, som skulle kunna göra mig intressant där. Allt går ju att fixa i och för sig men det känns högst oklart här, jag är nog inte beredd att ta det steget ännu. Kan hända att perspektivet förflyttas något på längre sikt men inte just nu.

Leave a Reply